Soğukpınar İlkokulu
SOĞUKPINAR MAH. SOĞUKPINAR KÜME EVLERİ SOGUKPINAR ORTA OKULU BLOK NO: 143 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmak

MİSYON

Tüm paydaşlarımızla birlikte dünyaya tarafsız bakabilen, ekip çalışmasına yatkın, yaratıcı, çevresine karşı duyarlı, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilecek, ülke ve insanlığa faydalı, toplum içinde yaşamayı bilen teknolojiyi kullanabilen, bilgiye ulaşabilen, problem çözme becerisine sahip, bilim ve akıl ışığında özgüven kazanmış, ilkeli, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :

İl merkezine 60 km uzaklıkta olup ilçe merkezine 12 kmdir.

Dağlık bir arazi üzerine dağınık yerleşimli obaları olan bir köydür.